• slakkenhuis6-3-150-139.png
  • Zen-spiraal148-150.png

 

 

 


De Gayatri Mantra wordt over de hele wereld al eeuwenlang iedere dag gereciteerd en is als een zuiverende bries die over onze aarde waait; als de zon waarin de duisternis oplost. 

Op zaterdag 22 december scheppen we op Sacha Kripa de gelegenheid om van 11.00 tot 16.00 uur de Gayatri Mantra te reciteren.
Je bent van harte uitgenodigd één of meerdere uren te komen om bij te dragen aan deze dag van het verspreiden van Licht en Liefde. De wereld heeft het hard nodig.

Er zullen ieder uur minimaal twee personen reciteren en op die manier genereren we 2592 recitatie-vonken van licht. Dit aantal wordt aanzienlijk veel groter en intensiever naarmate er meer deelnemers zijn.

Je kunt op elk heel uur in- en uitstappen Je kunt ook meerdere uren reciteren en afwisselen met een wandeling in de prachtige natuur rondom Sacha Kripa.

Ook als je de Gayatri Mantra niet kent ben je van harte welkom. In dat geval krijg je de tekst van de mantra en is het raadzaam om aanvankelijk ontspannen te luisteren. Je zult merken dat de resonantie van de Gayatri Mantra je als vanzelf meevoert in Haar stroom van Licht.

Geluidsopname en meer informatie over de Gayatri Mantra vind je op de website www.worldwidelightcircle.net.

Prashanti houdt een lijst bij van deelnemers, laat a.j.b. weten op welk uur (uren) je deelneemt.
Ook voor vragen kun je contact opnemen met Prashanti. Dat kan per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 0541-297761.

Koffie en thee staan de hele dag klaar. Wil je op Sacha Kripa lunchen, zorg daar dan zelf voor.

Bijdrage voor deze dag d.m.v. een donatie van b.v. 15 euro (of meer) wordt zeer op prijs gesteld. De donatie komt ten goede aan de lopende projecten op Sacha Kripa.